Centre de ciències de Carnegie


Impact (s)

Perquè la imatge del Centre de Ciències Carnegie sigui forta i positiva, has de desfer-se del baix i el negatiu. Però la imatge de l’edifici actual no valora i la identitat. Per tant, és essencial modificar-lo i desitjable que ho oblidi.

La llegibilitat del lloc des dels principals punts de vista de Pittsburgh és mediocre. Cal dopiar. Tots els més forts com la construcció d’una nova etapa imposa una escala veïna que aixafa l’edifici i el lloc del Centre de Ciències Carnegie. Com a resultat, proposo el fagocier l’edifici actual mitjançant un nou senyal de construcció que es construirà anteriorment L’existent, i aniquilarà la seva silueta actual per substituir una arquitectura franca, complexa i singular que avançarà a l’aigua per veure millor la ciutat de conquerir i convertir-se en un nou símbol arquitectònic de Pittsburgh. ‘impacte d’aquesta arquitectura es veurà reforçat per la seva alçada que superarà lleugerament el de l’etapa veïna. L’avantatge d’aquesta solució també és identificar un parc gran.
un aparcament lineal en diversos nivells neutralitzarà la presència visual de l’estadi i crearà un passeig cobert al llarg del parc.
Aquest parc serà un nou paisatge creixent La seva relació amb l’aigua i va plantar una espessa vegetació, densa, escenària, un autèntic bosc d’aventures en què descobrirem ruïnes industrials, laberints, jardins de llum, hivernacles científiques, petites cascades.

Aquest parc es converteix en integral Part del camí del museu.
El nou edifici és un belvedere a la ciutat, el riu, però també en el nou paisatge plantat.
Accessible per una nova sala en dos nivells en relació amb l’aparcament, és Visitat de dalt a baix, els grans ascensors van impulsar el visitant a la planta superior de la qual es pot encadenar les diferents exposicions als nivells dedicats a l’educació o l’accés als teatres de cinema.

L’edifici existent T està equipat amb nous accessoris, graelles de sostre, persianes, cimanes, terrasses. Es repineix en els colors del nou per completar la fagocitosi. Els colors són els de l’acer en relació, d’una banda, amb la història de Pittsburgh, d’altra banda, amb l’arquitectura del nou projecte que és l’expressió d’una arquitectura metàl·lica: transportista -faux, apilament, estructures, Escales, etc.

Els colors del nou centre de ciències de Carnegie són els de l’acer de Pittsburgh, l’elefant gris i l’or pàl·lid mat, que vesteix els ponts.
La vista des de Pittsburgh és un monocrom de taronja, el La vista des del Parc del Nord / Nord-est és una antracita monocromàtica.
Un restaurant panoràmic fondrà les seves parets de vidre en ambre i transparències daurades, creant des de l’interior de la visió optimista que donen ulleres. Sun.
arquitectura és la configuració un diagrama de flux. Es desenvoluparà la forma definitiva entre el client i l’arquitecte especificant el programa. El concepte és tal que tot és integrable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *