Els beneficis del coco i la barreja d’oli de castor

cabell massa greix, massa sec, danyat o fràgil, igual que la pell i el tot del cos, els cabells també té necessitats d’atenció. Per donar volum, brillantor o accelerar la recreació, les marques ofereixen avui una àmplia gamma de productes de qualitat. Per a aquells que vulguin privilegiar la cura natural, la mare naturalesa també pot oferir el que és millor, per al cabell sedós i radiant. S’utilitza sola o en associacions, oli de cocot i oli de coco tenen moltes virtuts naturals, especialment per tenir cura del cabell, natural.

Trieu el millor oli de coco per al cabell, us aconsello per experiència d’aquesta marca

Per tenir cura del seu cabell

Entre els ingredients naturals més utilitzats en termes de bellesa de la pell i capil·lar, olis de castor i cocos es troben a la part superior de la llista. Per a un exfoliant, com a cura purificadora, o per ajudar a estimular el creixement del cabell, aquests olis naturals es poden utilitzar de diverses maneres i en diferents tipus de cabells.

oli de coco

Per estimular el creixement del cabell, per exemple, es recomana aplicar oli de castor directament al cuir cabellut abans de fregar i deixar descansar unes quantes hores. Pràctic i molt fàcil d’aconseguir, l’associació Ricin Oil i Coconut també és una excel·lent barreja per adoptar per mantenir els cabells danyats i fer-los més ràpids. Per fer-ho, simplement haurà de barrejar-se en un bol: 2 cullerades de cada oli. La barreja s’aplica al cuir cabellut. Poseu el cel·lofana i una bufanda abans de deixar reposar almenys 2 hores.

Avui, les marques també ofereixen diferents tipus de cura del cabell, especialment dissenyats per promocionar el recreixement del cabell. Els diferents productes d’higiene i bellesa d’aquest lloc de farmàcia en línia autoritzat tant les dones com els homes mantenen els cabells i els seus cossos per a la comoditat i el benestar diàriament.

Les virtuts de l’oli de coco

D’una fórmula natural rica en àcid lauric, en àcid miotic i àcids grassos essencials, l’oli de coco és molt fàcilment absorbit per les cèl·lules de la pell. L’extracció de l’oli freda permet mantenir els màxims actius i beneficiar-se de tots els seus beneficis. Present en molts productes cosmètics, els actius de l’oli de coco alleugen ràpidament les sensacions de cremar-se a la pell després de l’exposició al sol. També ajuden al cos a protegir millor dels patògens. Tenir una propietat nutritiva, l’oli de coco és especialment indicat per a pèl sec, sensible a la pell i dissenyador.

Els productes i la cura dels ingredients naturals poden resultar ser aliats de bellesa, comoditat i benestar dels més efectiu. Per gaudir de tots els avantatges, simplement sabeu utilitzar-los.

Una versió 100% líquida de l’oli de coco

A partir de 35 ° l’oli de coco és líquid.

La meva selecció de l’oli de castor

preview

Producte avaluació preu
oli de castor de cabell 100% d’oli de castor premsat fred per al cabell i pell Comentaris Ricin (4.4 / 5) a 172 NOTA (s) amb el codi de promoció “oli2ricin”: 100 ml: 3, 95 €
250 ml: 8,51 € | 500ml: 11,95 €
1 litre: 18,98 €
CASTOR PAYERASHES 100% de l’oli de castor premsat en fred per a pestanyes Comentaris Ricin (4.4 / 5) a 138 Nota (s) amb el codi de promoció “oli2ricin”:
10 ml: 5,48 €
oli d'oli d'oli oli de ricina 100% fred per a ungles (4.4 / 5) a 22 Nota (s) Amb el codi de promoció” oli2ricin “: 10 ml: 5,20 €
100% fred premsat oli de castor per a barbes Revisions Ricin (4.4 / 5) a 43 NOTA (S) Amb el codi de promoció “Oil2ricin”: 100 ml amb tapa de la bomba: 4,91 €

Els beneficis de la barreja de l’oli de coco i el castor

4.2 (83,42%) 158 vots

/ div>

Comparteix l’article a:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *