GPH Castor Oil Virgin 500 ml (Català)


Beneficis de l’oli de castor

El castor és una planta de l’Àfrica tropical. Avui es cultiva en molts països, especialment en un clima temperat. El seu nom llatí és Ricinus Communis, aquesta és l’única espècie coneguda del gènere Ricini. Està format per especialment vitamines, minerals i oligoelements, però també de Ricin, una proteïna molt tòxica. Com a resultat, l’oli de castor s’utilitza principalment en ús extern, en diversos tractaments de bellesa.
El petroli Ricin és un oli vegetal molt apreciat en el camp dels cosmètics. També s’utilitza en diferents camps de la indústria. Per exemple, s’utilitza com a lubricant motor, però també per a la fabricació de material plàstic. No obstant això, és especialment i, sobretot, els seus avantatges sobre la bellesa que es coneix l’oli de castor. S’utilitza a la pell, però també els cabells, les ungles i les pestanyes.

Utilitzeu l’oli de castor

per al cabell, l’oli de castor s’utilitza com a màscares capil·lars, una a tres vegades a la setmana. Tot depèn si el cabell tendeix a greixar-se o no. En barrejar aquest preciós oli amb oli de coco, oli d’oliva verge o oli d’ametlla suau, obtindreu una textura millor.
Per a la cura d’ungles, hi ha dos mètodes disponibles. Apliqueu 1 a 2 gotes a cada ungla i massatge suaument o feu un “bany d’oli”. Per fer-ho, deixeu que les ungles uns quants minuts estiguin en un bol de l’oli de castor, barrejat amb oli de nigelle, file o oli de borsa. L’oli vegetal també serà perfecte per a la pell seca i problemàtica, a la cura de la cara o al cos.

El nostre oli de castor verge

també, gaudiu dels nombrosos beneficis de l’oli de castor! Aquest meravellós oli s’utilitza també a la pell i sobre les ungles, les pestanyes o els cabells. S’utilitza sol o acompanyat d’altres olis vegetals. Perquè tendeix a ser greixós, es podrà utilitzar apassionat per certs tipus de cabells i pells.
123gelules us ofereix un oli de Castor Castor, per al vostre benestar i comoditat. Per tant, es conserven totes les qualitats nutritives de l’oli. Pel que fa a l’oli d’alvocat o oli d’Argan, l’oli de castor és versàtil en el camp de la bellesa. Algunes gotes solen ser suficients per beneficiar-se de les seves virtuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *