GPH CASTOR Aceite Virgin 500 ml


Beneficios do aceite de roda

O rastro é unha planta de África tropical. Hoxe, cultívase en moitos países, especialmente nun clima templado. O seu nome latino é Ricinus Communis, esta é a única especie coñecida do xénero Ricinius. Está composto por en particular, vitaminas, minerais e trazos, pero tamén de Ricin, unha proteína moi tóxica. Como resultado, o aceite de ricino úsase principalmente en uso externo, en varios tratamentos de beleza.
Ricin Oil é un aceite vexetal moi apreciado no campo dos cosméticos. Tamén se usa en diferentes campos da industria. Por exemplo, úsase como lubricante motor, pero tamén para a fabricación de material plástico. Con todo, é especialmente e sobre todo para as súas vantaxes sobre a beleza que se coñece o aceite de ricino. Utilízase na pel, pero tamén cabelos, uñas e pestanas.

Use o aceite de ricino

para o cabelo, o aceite de ricino úsase como máscaras capilares, unha a tres veces por semana. Todo depende se o cabelo tende a graxa ou non. Ao mesturar este precioso aceite con aceite de coco, aceite de oliva virxe ou aceite de améndoa suave, obterás unha mellor textura.
Para coidados de uñas, hai dous métodos dispoñibles para ti. Aplicar de 1 a 2 gotas en cada cravo e masaxe suavemente ou facer un “baño de aceite”. Para iso, deixe que os seus clavos poidan uns minutos nunha cunca de aceite de ricino, mesturado con aceite de nigelle, shea ou aceite de borraxe. O aceite vexetal tamén será perfecto para a pel seca e problemática, no coidado da cara ou no corpo.

O noso aceite virxe Castor

Vostede tamén, goza dos moitos beneficios do aceite de ricino! Este aceite marabilloso úsase tamén na pel e nas uñas, ás pestanas ou ao cabelo. Úsase só ou acompañado por outros aceites vexetais. Porque tende a ser graxos, usarase apaixonado por certos tipos de cabelo e peles.
123gelules ofrécelle un aceite Castor Castor, polo seu benestar e confort. Así, todas as calidades nutritivas do aceite son preservadas. En canto ao aceite de aguacate ou aceite de argan, o aceite de ricino é versátil no campo da beleza. Algunhas gotas a miúdo serán suficientes para beneficiarse das súas virtudes.

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *