Principios básicos de advertencias de incumprimento da liquidación da comunidade

Este artigo trata sobre as advertencias de non cumprimento da regulación de a comunidade. Se queres saber máis sobre as advertencias de dereitos de autor (para non confundirse con advertencias por incumprimento das normas comunitarias), consulte o artigo principios básicos das advertencias para os dereitos de dereitos de dereitos.

A regulación de A comunidade define as regras sobre o comportamento a seguir en YouTube. Se o seu contido rompe este regulamento, a súa canle será avisada.

Ás veces, o contido pode ser eliminado por razóns distintas do incumprimento da liquidación comunitaria, como unha reclamación por infracción de privacidade presentada polo propietario de o contido ou unha orde xudicial. Nestes casos, o usuario que publicou o vídeo non recibe unha advertencia.

Que pasa se recibe unha advertencia?

Cando se emite unha advertencia, está informado por E- Correo, a través de notificacións móbiles e informáticas, así como na configuración da túa canle. Tamén o indicamos:

  • o contido que foi eliminado;
  • as regras ou regras que foron infrinxidas (por exemplo, acoso ou violencia);
  • O impacto na súa canle;

  • O que pode facer a continuación.

Se o seu contido rompe a liquidación da comunidade, aquí está o impacto na súa canle:

Aviso

Somos conscientes de que pode cometer erros sen ter a intención de romper as nosas regras. É por iso que a primeira ofensa xeralmente fai só unha advertencia. Só recibirá só unha advertencia e permanecerá asociado coa súa canle. Se reforza de novo as regras da comunidade, recibirás unha advertencia. Unha cadea pode ser pechada sen previo aviso en caso de abuso grave, aínda que o faga só unha vez. Se pensas que recibiches unha advertencia inxustificada, podes chamar.

Primeiro aviso

Se atopamos que o teu contido viola o noso pagamento por segunda vez, recibirás unha advertencia.

Durante unha semana, non poderás:

  • Cargar vídeos, transmisións ou historias en directo;
  • Crear miniaturas personalizadas nin publicacións para a comunidade;
  • Crear ou modificar listas de reprodución, nin engadir colaboradores;
  • Engadir ou eliminar listas de reprodución da páxina de lectura dun vídeo a través do botón “Gardar”;
  • transmitir un trailer durante un primeiro;
  • Redirect espectadores de transmisión en directo a un primeiro e viceversa.

Despois deste atraso, os seus dereitos serán devoltos automaticamente a vostede, pero A advertencia permanecerá asociada á túa canle durante 90 días.

Segunda advertencia

Se ti Recibir unha segunda advertencia dentro dos 90 días da súa primeira advertencia, non poderá publicar contido durante dúas semanas. Se non recibe ningunha nova advertencia, os seus dereitos serán devoltos automaticamente ao final destas dúas semanas, pero cada advertencia permanecerá asociado coa súa canle durante 90 días.

Terceiro advertencia

Se recibe tres advertencias en 90 días, a súa canle definitivamente será eliminada de YouTube. Cada advertencia permanecerá asociada á súa canle durante 90 días.

Nota: Eliminar o contido non permite levantar unha advertencia que está asociada a ela. O contido eliminado tamén pode estar suxeito a advertencias por incumprimento do acordo comunitario. Para obter máis información sobre os casos nos que conservamos o contido eliminado, consulte as nosas regras de confidencialidade.

Que facer se recibe unha advertencia?

Queremos axudarche a estar en YouTube. Para iso, aplique as seguintes suxestións:

  1. Consulte as regras da comunidade para verificar que o seu contido cumpre coas nosas regras.
  2. Se a súa canle recibiu unha advertencia e iso Pensas que é un erro da nosa banda, non dubide en contarnos. Para apelar esta decisión, faga clic aquí.

YouTube tamén se reserva o dereito de restrinxir a capacidade dun creador para crear contido, á súa exclusiva discreción. Se a súa conta foi desactivada ou as restricións aplícanse a el para o uso de certas funcións de YouTube, tamén estará prohibido de usar outra cadea para evitar estas restricións sempre que se envíe a súa conta.O incumprimento desta regra considérase unha elusión dos nosos Términos de uso e pode producir o peche da súa conta.

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *