Principii de bază ale avertismentelor de neconformitate ale soluționării comunitare

Prezentul articol se referă la avertismentele de neconformitate ale reglementării comunitatea. Dacă doriți să aflați mai multe despre avertismentele privind drepturile de autor (să nu fie confundate cu avertismente pentru nerespectarea regulilor comunitare), a se vedea articolul Principiile de bază ale avertismentelor pentru drepturile autorului.

Regulamentul de reglementare Comunitatea definește regulile privind comportamentul pe YouTube. Dacă conținutul dvs. pauze acest regulament, canalul dvs. va fi avertizat.

Uneori conținutul poate fi eliminat din alte motive decât nerespectarea soluționării comunității, cum ar fi o cerere de încălcare a confidențialității depuse de proprietarul conținutul sau ordinea instanței. În aceste cazuri, utilizatorul care a postat videoclipul nu primește un avertisment.

Ce se întâmplă dacă primiți un avertisment?

Când se emite un avertisment, sunteți informat de e- Mail, prin notificări mobile și de calculator, precum și în setările canalului. De asemenea, vă indicăm:

  • Conținutul care a fost șters;
  • regulile sau regulile care au fost încălcate (de exemplu, hărțuire sau violență);
  • impactul asupra canalului dvs .;

  • ce puteți face în continuare.

Dacă conținutul dvs. sparge așezarea comunității, aici este impactul asupra canalului dvs .:

AVERTISMENT

Suntem conștienți de faptul că puteți face greșeli fără a avea intenția de a ne rupe regulile. Acesta este motivul pentru care prima infracțiune face, în general, doar un avertisment. Veți primi doar un singur avertisment și va rămâne asociat cu canalul dvs. Dacă întăriți din nou regulile comunitare, veți primi un avertisment. Un șir poate fi închis fără avertizare prealabilă în cazul unui abuz grav, chiar dacă o face o singură dată. Dacă credeți că ați primit un avertisment nejustificat, puteți apela.

Primul avertisment

Dacă constatăm că conținutul dvs. încalcă plata a doua oară, veți primi un avertisment.

timp de o săptămână, nu veți putea:

  • Încărcați videoclipuri, emisiuni live sau povestiri;
  • Creați miniaturi personalizate și postări pentru comunitate;
  • Creați sau modificați listele de redare, nici să adăugați colaboratori;
  • adăugați sau ștergeți listele de redare din pagina de citire a unui videoclip prin intermediul butonului „Salvare”;
  • difuzați o remorcă în timpul unui a mai întâi;
  • Redirecționează spectatori de la difuzarea live la o primă și viceversa.

După această întârziere, drepturile dvs. vor fi returnate automat la dvs., dar Avertizarea va rămâne asociată cu canalul dvs. timp de 90 de zile.

al doilea avertisment

dacă tu Primiți un al doilea avertisment în termen de 90 de zile de la primul dvs. avertisment, nu veți putea publica conținut timp de două săptămâni. Dacă nu primiți niciun avertisment nou, drepturile dvs. vor fi returnate automat la sfârșitul acestor două săptămâni, dar fiecare avertisment va rămâne asociat cu canalul dvs. timp de 90 de zile.

al treilea avertisment

Dacă primiți trei avertismente în 90 de zile, canalul dvs. va fi cu siguranță eliminat de pe YouTube. Fiecare avertisment va rămâne asociat cu canalul dvs. timp de 90 de zile.

Notă: Ștergeți conținutul nu permite ridicarea unui avertisment asociat cu acesta. Conținutul șters poate fi, de asemenea, supus unor avertismente pentru nerespectarea soluționării comunității. Pentru a afla mai multe despre cazurile în care păstrăm conținutul șters, consultați regulile noastre de confidențialitate.

Ce trebuie să faceți dacă primiți un avertisment?

Vrem să vă ajutăm să stați pe YouTube. Pentru a face acest lucru, aplicați următoarele sfaturi:

  1. consultați regulile comunitare pentru a verifica dacă conținutul dvs. respectă regulile noastre.
  2. Dacă canalul dvs. a primit un avertisment și asta Crezi că este o eroare din partea noastră, nu ezitați să ne spuneți. Pentru a face apel la această decizie, faceți clic aici.

YouTube își rezervă dreptul de a restricționa capacitatea unui creator de a crea conținut, la discreția sa. Dacă contul dvs. a fost dezactivat sau au fost aplicate restricții pentru utilizarea anumitor caracteristici YouTube, veți fi, de asemenea, interzis să utilizați un alt lanț pentru a eluda aceste restricții atâta timp cât contul dvs. va fi depus.Nerespectarea acestei reguli este considerată o eludare a Termenilor de utilizare și poate duce la închiderea contului dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *